Rådgivning

Få den bedste rådgivning til dit måleudstyr og fastsættelse af emnetolerancer
Undgå frustrationer og få fuld sporbarhed for dine produkter

Hvorfor rådgivning

At navigere i det omskiftlige regulatoriske miljø er kedeligt, dyrt og meget tidskrævende. Myndighederne ønsker at virksomheden gør alt hvad der er muligt for at sikre kvalitet, sikkerhed og at funktionalitet lever op til forventningerne på de produkter der fremstilles. Ejere og ledelse forventer du bidrager til virksomhedens eksistens ved at spare på dit budget. Alle disse udfordringer kan til tider være svært at leve op til, men med korrekt rådgivning vil du lettere komme i mål. Dit compliance niveauet vil blive højnet, og på længere sigt vil dine omkostninger blive reduceret ved et robust og effektivt system, hvor fokus er det rette sted.

Hvorfor rådgivning fra Q-Fabrikken?

  • Mange års erfaring i industrien med metrologi, validering, kalibrering og brug af måleudstyr.

  • Fokuseret sammenarbejde med kunder, og erfaring med at kortlægge kundebehov.

  • Erfaring med mindre opgaver hvor enkelte instrumenter indgår, eller større projekter med flere hundrede instrumenter skal opdateres til gældende krav.

  • Klar til at hjælpe alle steder i processen:

            ◦     Full-scale compliance audit af eksisterende systemer

            ◦     Oprydning af eksisterende systemer

            ◦     Løbende vedligehold af eksisterende systemer

            ◦     Behov for revalidering

Ved at fokusere på life science industrien, ønsker vi at være jeres fortrukne partner i forbindelse med alle jeres compliance behov.

Kalibreringssystemer

Vi hjælper til med at opbygge kalibreringsystemer fra bunden, så der er en klar struktur. Dette giver gennemsigtighed for den øvrige del af organisationen, og vil være nemt at arbejde efter i hverdagen.  Vi vil typist tage udgangspunkt i ISO 17025, da denne standard dækker alle behov. Dette gælder alt fra indkøb til træning af medarbejdere. Der vil være situationer, hvor nogle elementer allerede er medtaget i det eksistrende kvalitetsstyringssystem, så disse kan undlades eller tilpasses.​

 
 

Usikkerhedsbudgetter

Q-fabrikken kan rådgive hvordan I nemmest får startet op på udarbejdelse af usikkerhedsbudgetter, så kvaliteten af kalibrerings- eller måleresultater kendes. Det kan være efter den såkaldte "direkte" eller "inddirekte" metode. Ønsker man at leve op til kravene angivet i mange standarder, er der ønske om at man har bestemt usikkerheden ved kalibrering af ens målenormaler og måleudstyr. Dette vil sikre sporbarhedskæden er kendt og sporbar til nationale eller internationale standarder. Dog er den primære årsag, at man får kendskab til usikkerheden ved brug af ens måleudstyr i forbindelse med opmåling af produkter eller monitorering af procesparametre. Dette svar giver én mulighed for at bekræfte overfor myndigheder eller kunder, hvorvidt ens målinger ligger inde for de ønskede tolerance- eller procesgrænser. 

 

GAP-Analyse

Står din virksomhed overfor for en står forandring med nye kunder i life science industrien, eller er der et behov for at leve op til gældende krav ,er der muligheder for at få "målt pulsen".  Vi vil tage udgangspunkt til gældende krav i din industri, og give dig et billede af hvordan complianceniveauet er I jeres virksomhed. 

Vi sammensætter her et program for en GAP analyse. Indholdet kan ske med  input fra jeres side eller vi kan tilbyde jer vores standard program. Inden selve GAP analysen udføres, har vi sat os ind I jeres procedurer / instruktioner, så vi er forberedt til selve dagen. Efter gennemførelsen af GAP-analysen vil I modtage en implementeringsrapport, som vi sammen vil gennemgå med kommentarer.

 

Inspektionsparathed

Vil du være klar til et besøg i morgen?  Er du lidt i tvivl, kommer vi gerne, og giver en hånd så du er klar til til besøget. Det kan være nyligt identificerede gap´s eller bare opdatering af dokumentation i det nuværende kvalitetsstyringssystem.