Handheld1.jpeg
Håndholdte måleinstrumenter - ebro måler dig på vej

ebro tilbyder håndholdte instrumenter til mange opgaver som måling af temperatur, fugtighed, tryk, oliekvalitet, pH og mange flere måleparametre. Blandt disse findes instrumenter til kalibrering, kontrol af fødevarer, QC-kontrol mv. Nedenfor finder du det rigtige instrument til din opgave. Klik på nedenstående links for dit behov.

Temperaturmåling med Ebro

TERMOMETER

Kold eller varm

Inden for termometre er Ebro stærkt repræsenteret. Med en bred vifte af termometre som findes med faste prober eller med udskiftelige. Det kan være massive følere eller følere med kabel og håndgreb. Termometrene er anvendelige til adskillige måleopgaver - Kun din fantasi sætter grænsen

 

Fugtmåling med Ebro

FUGTMÅLER

Tør eller fugtig
Ebro leverer flere produkter indenfor fugtmålere. Modeller med indbygget fugtighedsføler eller model med kablet fugtighedsføler. Alle følere er bestykket med kapacitive følere, som kan leveres med forskellige filtre til beskyttelse af fugtføleren.

Måling af tryk med Ebro

VAKUUM-METER

Kan du holde trykket

Robuste og meget præcise vakuummetre. Vakuummetre er også tilgængelige med EX-godkendelse. 

Måling af pH med Ebro

PH-MÅLER

Basisk eller sur
Temperaturkompenseret pH målere med eller uden datalagring / datalogning.

Måling af lednigsevne med Ebro

LEDNINGSEVNE

Høj eller lav

Ledningsevnemålere med stor fleksibilitet Loggefunktion, tætningsgrad IP 65 mv . Flere måleområder sikrer en god nøjagtighed.

Indeklimamåling med Ebro: temperatur, fugt og CO2

INDEKLIMA

Monitorer dit indeklima

Temperatur, fugt og CO2 er vigtige parametre for menneskers velbehag og koncentration. RM 100 hjælper dig med disse målinger. For eksempel giver et højt CO2-niveau større risiko for smitte af sygdomme og utilfredsstillende temperaturforhold. Få hjælp til hvornår der skal tilføres frisk luft.

Mål din oliekvalitet ved tilberedning af mad

OLIEKVALITETS

MÅLER

Den sundeste Fast-Food til dine kunder

Potentielt skadelige stoffer som acrylamid kan hurtigt ophobes i gammelt stegeolie i høje koncentrationer, som også kan passere ind i den stegte mad. Samtidig mister maden sin smag og bliver ikke længere korrekt sprød. Ved hjælp af FOM 330 måleenheden kan du nemt bestemme den perfekte tid til at skifte olie. Den stegte mad forbliver således af en høj kvalitet.